Новини Золочівщини
13:50, 04 січня 2024
81
0

Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"

Відкриття дошкільного підрозділу
Gazeta
Фото: НУС
Напередодні нового року у Золочівській громаді відбулась доволі знакова подія – відкриття ще одного дошкільного підрозділу. З ініціативи отця Романа Гордія громада с. Підлипці взяла участь у проєкті Української освітньої платформи на закупівлю обладнання та устаткування для облаштування дошкільного підрозділу «Янголятко» на базі Підлипецького ЗЗСО.
Не обійшлося і без коштів міського бюджету, а також допомоги бізнесу. Товариство «Княжі лани» та підприємець Роман Крупський надали фінансову підтримку. Чималим є внесок самої громади. Жителі сіл Підлипці та Новоселище проводили спільно з отцем Романом благодійні ярмарки, на яких збирали кошти і цим вносили свою частку у створення дитячого садка. На думку міського голови Золочева Ігора ГРИНЬКІВА, це одна з найкращих ініціатив у нашій громаді.
Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"
Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"
Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"
Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"
Відкриття дошкільного підрозділу "ЯНГОЛЯТКО"

– У цей складний час війни ми відкриваємо вже другий дитячий садок. Нещодавно ми відкрили дошкільний підрозділ у селі Червоне. А сьогодні – тут, у Підлипцях. Хочу відзначити отця Романа. Людина на своєму шляху завжди знайде все необхідне для досягнення своєї мети. Саме він дав поштовх до втілення цього. Він сказав: «Ми це зробимо». Своїм обов’язком вважав допомогти та підтримати ідею створення дитячого садка у вашому селі. Дуже хотів би, щоб всі діти в громаді були охоплені дошкіллям. Дякую усім, хто долучився. Нехай ті дітки, цей промінчик світла у темряві війни допоможуть нам бути кращими, – зазначив міський голова Золочева Ігор Гриньків.
– Сьогодні мені дуже приємно бути тут разом з дітьми та їх батьками, вітати гостей у стінах новоствореного дитячого садка «Янголятко». Я дякую Богові за те, що ми змогли втілити цей задум, адже у Підлипцях та Новоселищі є діти, чиї батьки хотіли б, щоб їхні діти виховувались у дошкільному закладі, розвивались, зростали із Божим словом. Дякую Українській освітній платформі. З ними ми починали з того, що влаштували дошкільний заклад на неповний день, а в подальшому отримали підтримку щодо створення садочка з денним перебуванням. Дякую міському голові Ігорю Гриньківу та старості Оресту Дужому. Дякую, що місто справді дбає про майбутні покоління, про виховання дітей. Господь за це сторицею віддасть. Щирі слова подяки нашим спонсорам та жителям громади. Зичу дітям, які тут виховуватимуться, зростати щирими християнами, добрими людьми, свідомими українцями, – подякував отець Роман ГОРДІЙ.
Від себе зичимо щоб в дошкільному закладі «Янголятко» завжди було тепло й любов, щоб звучали дзвінкі дитячі голоси та світились їхні очі. Щоб дітки вчилися і розвивалися на радість батькам та своїм вихователям у вільній українській державі.


Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.