Новини Золочівщини
08:12, 16 вересня 2022
315
0

Чергові чотири із запланованих 1000 автомобілів свободи

Чергові чотири із запланованих 1000 автомобілів свободи
Gazeta
Фото: НУС
Одразу 4 автомобілі відправили на передову для наших захисників. Цього разу – із Золочівщини. До ініціативи «1000 автомобілів свободи» долучилась громадська організація «Фундація Шопських». Юлія та Федір Шопські з перших днів війни активно підтримують українське військо і не вперше роблять такі вартісні подарунки нашим захисникам.
«Для нас велика честь долучитись до цієї ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького. У той час, коли українське військо оберігає кордони, ми теж маємо відповідальне завдання – працювати та економічно розвивати регіон, зокрема Золочівщину. Підтримуймо один одного, аби швидше здобути перемогу», – підкреслив керівник організації Федір Шопський.

Чергові чотири із запланованих 1000 автомобілів свободи
Чергові чотири із запланованих 1000 автомобілів свободи

Під час передачі транспортних засобів територіальному центру комплектування та соціальної підтримки був присутній особисто голова Львівської обласної військової адміністрації. Власне ініціювали проєкт «1000 автомобілів свободи» начальник Львівської ОВА Максим Козицький і ГО «Добро.Дій» за підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям. Його мета – допомогти армії, об’єднавши зусилля волонтерів, влади та бізнесу.
«Нехай ці автомобілі допомагають воїнам впевненіше почуватися на бездоріжжі та сприяють поверненню українських територій. Щиро дякую громадській організації «Фундація Шопських» за купівлю цих автівок. Наші воїни – найкраща армія у світі, і вони підтверджують це своїми діями щоденно. Дякую за сміливість, войовничість та жертовність. Разом ми непереможні», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Леся ГОРГОТА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.