Новини Золочівщини
17:26, 08 серпня 2018
1673
0

Спільно порядкуємо у парках і скверах

Спільно порядкуємо у парках і скверах
Gazeta
Фото: НУС
Що може бути кращим за сонячні ранки у Золочеві? Особливо ранки середи, коли золочів‘яни, об‘єднані бажанням зробити своє місто кращим, спільно порядкують у парках і скверах.
Ігор ГРИНЬКІВ, міський голова Золочева:
– Сьогодні, 8 серпня, традиційна громадська толока. Ми на вулиці Львівській порядкуємо сквер 20-ї річниці Незалежності України. Золочів готується до святкування нашого найбільшого національного свята – Дня Незалежності України. Власне дуже цікава історія цього скверу, тому що коли ми вирішили його створити, то на це не було жодної бюджетної гривні і донині сюди не вкладено бюджетних грошей, тільки громадську ініціативу. Це є прикладом того, що ми можемо, якщо захочемо. Закликаю усіх вірити у власні сили, вірити в те, що в наших селах, селищах, містах, в Україні все залежить лише від нас. Миру нам усім, успіху і процвітання нашим громадам і Україні.
Ігор КОРОЛЬ, працівник комунального підприємства, майбутній еколог:
– Сьогодні ми порядкуємо на вулиці Львівській. Вже стало доброю традицією, коли ми збираємось разом кожної середи для того, щоб зібратися у спільній праці для того, щоби завдяки цій праці наше місто розквітало, ставало кращим завдяки тому, що ми всі разом об‘єднаємось. Разом – ми сила.
Тарас КУЙБІДА, депутат Золочівської міської ради, «Об‘єднання Самопоміч»:
– Сьогодні в черговий раз ми проводимо громадську толоку у міському сквері ім. 20-ї річниці Незалежності України. Незабаром – День Незалежності і цей сквер має належно виглядати. Також ми впорядковуємо зелені насадження, підрізаємо сосни для кращої оглядовості. Спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим. В єдності – наша сила.
Леся ГОРГОТА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.