Новини Золочівщини
13:29, 15 червня 2018
4637
1

Міський голова Золочева припинив голодування (відео)

Міський голова Золочева припинив голодування (відео)
Gazeta
Фото: НУС
Міський голова Золочева припинив голодування. На 33-й день мирної акції протесту #молотмаєсилу мер Золочева Ігор Гриньків припинив голодування. Проте сама акція протесту триває. І надалі золочів‘яни збиратимуться щодня о 12 годині біля самобуду і символічно стукати у його мури.
– Сьогодні 33-й день і мені достатньо важко в режимі голодування продовжувати  цю боротьбу. Я розумію, що я так довго витримати не зможу, а сили мені потрібні будуть для подальшої боротьби.  Я вчора розмовляв із представниками духовенства, міськими головами, народними депутатами і багатьма іншими людьми, котрі нас підтримують. Сьогодні я приймаю рішення припинити голодування.
Ці слова громада зустріла гучними оплесками.
–  Я дякую вам, –продовжив Ігор Михайлович. – Ці оплески я повертаю до Вас, бо ви сьогодні тут і підтримуєте мене. Я зупиняю голодування, але я не зупиняю нашої боротьби. І кожен день ми будемо приходити сюди і стукатимем у стіни самобуду поки він не впаде. Я дякую вам, бо ви всі заслуговуєте на повагу. Я дякую нашому духовенству. Дякую засобам масової інформації, котрі об‘єктивно висвітлюють нашу боротьбу. Я дякую всім тим, хто з-поза меж України слідкує за подіями, які відбуваються у Золочеві.
 
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.