Новини Золочівщини
10:54, 02 березня 2018
762
0

Мови рідної скарби

Мови рідної скарби
Gazeta
Фото: НУС
Рідна мова... Скільки почуттів з'єдналося в цих словах, скільки ніжності, любові та ласки. Що може бути для людини дорожчим за рідну мову? Адже мова народу – це не просто звуки. Мова – це душа народу, це його трепетне серце.
21 лютого, у Міжнародний день рідної мови, бібліотекарі районної бібліотеки для дітей Н. П. Кобзар, Л. Я. Гнип та С. В. Чіпак завітали до учнів 1 класу ЗОШ І-Ш ст. № 3 на запрошення класного керівника І. О. Єрмакової із святом мови «Мови рідної скарби».
Розпочала свято вчитель І. О. Єрмакова, яка розказала присутнім, що за свято сьогодні ми святкуємо. А потім діти уважно послухали розповіді бібліотекарів про рідну мову, із захопленням подивилися та послухали відеосюжети, присвячені мові, прийняли активну участь у казковій вікторині. А учні Дмитро Волянюк, Роксолана Вельган, Каріна Шиманська, Максим Грита, Матвій-Петро Сподарик, Марта Борисяк, Яна Закутинська, Роман Мелих, Олександр Шпаков, Аліна Миськів майстерно декламували вірші про мову. Також діти із цікавістю переглянули книги із тематитчної виставки «Безсмертя нації – у мові».
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.