Новини Золочівщини
15:10, 29 серпня 2017
1115
0

Парк знову стає комфортним

Парк знову стає  комфортним
Gazeta
Фото: НУС
Напевно всі, без виключення, мешканці Золочева люблять активно проводити час або ж відпочивати в нашому міському парку відпочинку «Здоров’я». Велика рекреаційна територія з прекрасною водоймою, де можуть сьогодні відпочивати як дорослі так і малі. Міська рада з громадою міста доглядає та впорядковує парк власними силами. Коли прикладається рука кожної окремої людини до громадського, загального – це дуже відчутно. Всі одразу помічають, що з’явився фонтанчик чи пофарбовані роздягальні. Парк набуває нових форм та нового значення для мешканців. Стає приємно провести час після тяжкого робочого дня, або ж просто пройтись по парку.
Саме сьогодні в День Державного Прапора України підприємець Роман Бойко встановлює перші лави для відпочинку, закуплені за кошти, виділені депутатами з міського бюджету.
– На сьогодні працівники нашого підприємства встановлюють перших 10 лав. До кінця серпня буде встановлено ще 16 лав на території міського парку, – розповідає Роман Бойко. – Нам приємно встановити лави у парку в цей день і в такий спосіб привітати золочів‘ян з найбільшим святом для українців – Днем Незалежності України, та побажати затишку, добробуту, миру та спокою усім українським родинам.
Тепер кожен мешканець та гість міста зможе з комфортом провести час у міському парку відпочинку.
Оксана КУШНІР
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.