Новини Золочівщини
14:56, 10 листопада 2014
1585
2

Відновимо дитячий майданчик у парку

Відновимо дитячий майданчик у парку
Admin
Фото: НУС

Дитячий майданчик у міському парку відпочинку «Здоров‘я» з роками  втратив свою привабливість і став неохайним та небезпечним для дітей.

«У нашому міському парку відпочинку «Здоров’я» дуже багато зроблено завдяки ініціативі міського голови Ігоря Гриньківа. Його розчистили, тут посадили багато молодих сосен, які  прийнялись і дають багато кисню. У парку завжди гуляє багато дітей. Та вони не мають змоги бавитися на дитячому майданчику, оскільки тут є багато старих, поламаних небезпечних залишків від гойдалок, а також  ця територія дуже засмічена. Треба відновити гірку та аварійні гойдалки, які є на майданчику, бо діти можуть травмуватися, прибрати сміття, – каже Світлана СИДОРОВИЧ, яка мешкає поблизу озера і часто із сином Богданом гуляє у парку. – Треба брати ініціативу у свої руки і відновити цей майданчик, адже це – для наших дітей. Добре, що коли його будували зробили огорожу, але на сьогодні її також треба відремонтувати.  Хочеться вірити, що коли приберемо та впорядкуємо цей майданчик, що знаходиться  поблизу церкви Святого М. Чарнецького,  його не будуть засмічувати та руйнувати».

 

 

Допомогти мешканцям вирішити проблему відновленням дитячого майданчика зголосилась і голова об‘єднання «Самопоміч»  Вікторія ШУМАКОВА: «Цю проблему можна і треба вирішити. Ми звернулись з листом до міського голови Ігоря Гриньківа, у якому просили посприяти нам у відновленні дитячого майданчика у  нашому парку «Здоров‘я». Також будемо залучати мешканців та активних золочів‘ян, які люблять гуляти тут з дітьми. Треба прибрати це місце  та зробити з цього занедбаного майданчика – гарний впорядкований дитячий майданчик для активного дозвілля маленьких жителів нашого міста.»

 Віриться, що і цей дитячий майданчик завдяки ініціативі мешканців за допомоги голови об‘єднання «Самопоміч» та міського голови Золочева  стане окрасою міського парку та улюбленим місцем відпочинку нашої дітвори.

Ірина ДОМАРЕЦЬКА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.