Новини Золочівщини
09:57, 04 серпня 2017
653
1

Маленька волонтерка з великим серцем

Маленька волонтерка  з великим серцем
Gazeta
Фото: НУС
Волонтери і волонтерство... У кожного з нас підсвідомо відразу виринає образ доброї, чесної, багатої духовно, але трохи втомленої від постійного пошуку і напруження людини. Ми не довго задумуємося, коли потребує допомоги хвора дитина, поранений воїн АТО чи потерпілий від стихії. І щиро радіємо, якщо вдалося за закликом волонтерів і допомогою небайдужих людей врятувати чи вилікувати когось. Така звістка зі сторінок чи новин ЗМІ надихає надалі надавати допомогу, ніколи не збайдужіти до чужої біди.
У Золочеві живуть небайдужі люди. Особливо вражає, коли найвищі якості співчуття, співпереживання батьки розвивають у своїх дітей. Мартуся Моспан чи не наймолодша волонтерка на Золочівщині. Донька військового, учасника бойових дій, військовослужбовця гвардійця Навчального центру Національної гвардії України підполковника Євстахія Моспана разом з мамою Мирославою і братом Сергієм (а він є неодноразовим переможцем спортивних змагань), переймаються долею тих, хто потребує допомоги на передовій у східних регіонах нашої держави. У вільний час на добровільних засадах з однодумцями плетуть маскувальні сітки для наших вояків. І такі приклади не поодинокі.
Весь колектив Навчального центру НГУ та мешканці міста Золочева захоплюються такими людьми і подібними проектами, підтримують їх. Саме в родинах, у яких сімейними цінностями вважається допомога ближньому, виростають справжні патріоти.

Роман СИДОРОВИЧ, майор
Фото з сімейного архіву Моспанів
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.