Новини Золочівщини
16:30, 02 червня 2017
1104
0

Довіра до міста зростає

Довіра до міста зростає
Gazeta
Фото: НУС
«Успіх це змагання за досконалість» – основний критерій у роботі компанії GREEN WAVE. Використання компонентів відомих світових брендів, програмне забезпечення, яке розробляється компанією Green Wave, якісне виконання будівельно-монтажних робіт та створення ексклюзивного дизайну допомагають створити ефективний продукт,  що не має аналогів.
Займається компанія побудовою великої мережі автомийних комплексів, які працюють в одній великій команді на досягнення успіху кожного.
Відкриття великого автомийного комплексу на 6 мийних постів та 4 пилососних пости в місті Золочів по вулиці Тернопільська, 17 відбулось 28 травня у День міста.
Священики Михайло Сукмановський, Віталій Барабаш та Ігор Леськів освятили комплекс. Звертаючись до присутніх, отець Михайло СУКМАНОВСЬКИЙ наголосив:
– Добре, що ця справа освячується молитвою. Все, що будується, йде в користь нашого міста. Присутність сьогодні тут і голови міста, і представників громади є свідченням того, що це не просто ще одне місце праці, а й корисна та добра справа для блага жителів міста Золочева і не тільки. Ми сьогодні молимось, щоб Господь поблагословив місце праці тих людей, адже нас тішить, що місто розвивається і все менше золочів‘ян виїжджає за кордон, все менше золочів‘ян полишає свої родини. Ми сьогодні вдячні всім тим добродіям, котрі вкладають свої кошти у розвиток нашого міста, у створення робочих місць. Ми їм вдячні за їхню жертовну працю, яку вони сюди вкладають.
Вітаючи присутніх на відкритті отець Ігор ЛЕСЬКІВ зазначив:
– Ми звикли до того, що наші люди звикли говорити. Але ми сьогодні вдячні тим інвесторам, і тим людям, які змінюють наше місто на краще. Пригадаймо, що ще кілька років тому наше місто виглядало на таке Богом забуте село. І дуже приємно бачити як воно сьогодні перетворюються у віддзеркалення маленької європейської столиці.
Божої опіки та натхненної праці бажав власникам автомийки отець Віталій Барабаш.
Привітав учасників події і міський голова Золочева Ігор ГРИНЬКІВ:
– Насамперед вітаю Вас усіх із славним сьогоднішнім днем – 594 річницею з часу заснування нашого славного міста Золочева. Кажуть, що коли у місті щось будується, то місто живе. Тішуся разом з вами, що наше місто відроджується і ми кожен раз маємо все більше і більше пропозицій про інвестиції. Це свідчить про відкритість і прозорість місцевої влади. Сьогодні, дякуючи інвесторам за такий прекрасний об‘єкт, дякуючи будівельникам, чиїми руками це все зроблено, хочу подякувати від себе особисто, від депутатського корпусу і всієї громади за такий прекрасний подарунок місту, щиро дякую за довіру до нашого міста.
Олег СМЕРЕКА, керівник проекту, подякував усім, хто надихав, допомагав, сприяв у будівництві та запросив до слова депутата Золочівської міської ради, керівника ТзОВ «Золочівагробуд» Йосипа БАРАБАША.
– Будівельники завжди радіють, коли у Золочів приходять інвестори. Адже це завжди – створення нових робочих місць. Надіюсь, що так буде і надалі. Приємно, що маю причетність до будівництва. Щиро бажаю колективу успіхів і процвітання для блага нашої громади.
В Україні успішно функціонує дві автомийки самообслуговування GREEN WAVE такого рівня – в Хмельницькому та Долині Івано-Франківської області. Третя автомийка  GREEN WAVE відтепер – у Золочеві.
На цьому комплексі буде впроваджено цілий ряд інновацій, та незмінна традиція 2 тижневого безкоштовного миття автомобілів в честь відкриття автомийного комплексу Green Wave.
Леся ГОРГОТА
Фото Романа МАСНИКА
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.