Новини Золочівщини
14:43, 06 квітня 2017
803
0

Театр – школа життя

Театр – школа життя
Gazeta
Фото: НУС
У ДНЗ № 7 «Веселка» з 20 до 24 березня проходив тиждень театру. Теми дня були такими: «Чарівний світ театру», «Театр – це гра», «Театр запрошує на майстер-клас», «Хто хоче актором стати, той вчиться на сцені вже грати», «Театральна казка хай триває і в житті малечі оживає!». Вихователі провели заняття за видами театру: ляльковий, настільний, театр тіней, пальчиковий, театр ложок, театр рукавички.
Спільними зусиллями педагогів дошкільного закладу Т. В. Загакайло, Н. Г. Босак, О. В. Богуш, Н. Р. Мацелюх, М. Ю. Цюпки, О. Д. Невідомої, музкерівника Е. А. Леськів відбулась вистава для дітей «Зайчикова хатка» на новий лад. Вихователі І-ї молодшої групи Т. В. Загакайло, Л. В. Кацюбайло та батьки провели театралізацію казки для дітей «Коза-Дереза».
Під умілим керівництвом завідувача ДНЗ Н. М. Грицини, методиста Г. В. Лабаз та керівника театрального гуртка «Казкарик» Т. В. Загакайло у дитсадку періодично організовуються інсценування казок за участю вихователів, батьків та вихованців.
Маленькі глядачі із захопленням поринають у світ казок. Подорожують разом із казковими героями, переймаються їхніми перемогами і поразками. Водночас вчаться бути милосердними, чуйними, добрими, любити ближнього як самого себе.
Під час репетицій відчувається єдність, згуртованість творчого педагогічного колективу. Креативності вихователів немає меж. Вистави насичені імпровізаційними моментами, які багатогранно прикрашають казку, втілюють в життя різнобарв‘я і яскравість, яка присутня у кольорах веселки. Недаремно наш дошкільний заклад називається «Веселка».
Дивлячись на усміхнені, щасливі обличчя малят, тішимось результатами своєї праці, загоряємось нестримним бажанням творити безконечно щось нове і цікаве.
Адже життя – це театр, у якому ми всі – актори.
Оксана Невідома, вихователь ДНЗ № 7
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.