Новини Золочівщини
13:14, 05 грудня 2015
1086
0

Молодіжний театр "Мельпомена" на золочівській сцені

Молодіжний театр
Gazeta
Фото: НУС

Прем’єра у Золочеві! Молодіжний театр "Мельпомена" запрошує поринути у чарівний світ перевтілення та весело провести час з Анатолем!

Хто ж він такий, цей Анатоль? Він – чарівний звабник, що грається дамськими серцями. Чого ж насправді шукає: пригод чи, все ж таки, кохання? Яка роль відведена кожній жінці, що знаходить поруч?

П'єса "Анатоль" (А.Шніцлера) в неординарній інтерпретації «мельпоменців». Вічно актуальна тема стосунків чоловіків та жінок, перипетії життя цього чарівного звабника, незліченна кількість комічних ситуацій та роздуми над тим чого ж хочуть жінки? Все це, та, навіть, більше ви зможете дізнатися на виставі.

Чекаємо на тебе і твоїх друзів у неділю (06.12.2015р.) в Народному домі (вул. Чорновола 1) о 16:00! Пориньмо у світ театру разом з нами!Приходь і підзарядись енергією! Повір, театр – це круто!

 

Львівський молодіжний театр «Мельпомена» створений енергійними, активними, життєрадісними, талановитими, абсолютно різноплановими та працелюбними хлопцями та дівчатами. Всі актори трупи цілеспрямовано працюють під чітким керівництвом свого режисера-постановника і талановитого наставника, актриси НАУДТ ім. Марії Заньковецької - Анни Матійченко.

У творчому доробку завзятої молоді вже є дві цікаві та неординарні вистави: «Анатоль» (А.Шніцлера) та «Біда від ніжного серця» (В.Сологуба), та це лише початок.

 

Детальна інформація:

https://vk.com/molod.teatr

https://www.facebook.com/molod.teatr

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.