Новини Золочівщини
13:23, 26 листопада 2015
1383
0

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ОСББ

ТРЕНІНГ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ОСББ
Gazeta
Фото: НУС
24 листопада у Золочівській міській раді у рамках реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (ЄС/ПРООН)  інженер проекту муніципального компоненту Лариса Батченко (м. Київ) та регіональний координатор Проекту МРГ Ірина Галайко (м. Львів) провели тренінг для представників ОСББ, учасників Проекту, щодо технічних аспектів підготовки мікропроектних пропозицій.
Нагадаю, що у Золочеві успішно впроваджується 9 проектів. Місцеві ініціативи були успішно реалізовані завдяки об’єднанню зусиль об‘єднань співвласників багатоквартирних будинків.
– Вже сьогодні можна сказати, що реалізація Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у Золочеві дає  прекрасні результати, які на початку здавалися недосяжними, – зазначила Ірина Галайко.
– Проектом надається вагома фінансова підтримка. Тому об‘єднання громадян мають долучитися до реалізації проектів і спільними зусиллями вирішити першочергові проблем, і працювати над покращенням їх добробуту, – говорить Лариса Батченко. – У Золочеві Проектт реалізовуватиметься і впродовж наступних двох років, тож маєте окреслити пріоритети та працювати над їх вирішенням.

 

 

 

 

 



 

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.