Новини Золочівщини
16:47, 18 листопада 2015
1306
0

Милосердя змінює світ

Милосердя змінює світ
Gazeta
Фото: НУС

 

У вашій шафі є одяг, який ви купили і жодного разу не одягали? Або ж який завеликий чи замалий на вас? А може є такий, який ви просто не носите, але шкода викинути?

Якщо ви відповіли хоча б на одне запитання ствердно, тоді долучайтесь до соціального проекту «Милосердя змінює світ», що діє за сприяння «Об‘єднання Самопоміч». Так, як це зробила золочів‘янка Єва Тоцька.

– У мене двоє дітей – хлопчик (4 рочки і 6 місяців) та дівчинка (2 рочки і 8 місяців). Діти швидко ростуть. Удома назбирується багато речей, котрі у хорошому стані, є й такі, які не одягали. Довідалась про те, що у Золочеві розпочав роботу Центр соціальної підтримки громадян і вирішила долучитись до допомоги потребуючим. Вважаю, це хорошою ініціативою, до якої може долучитись кожен із нас.

Ви можете віддати свої добротні речі у Центр соціальної підтримки громадян, який функціонує у рамках проекту «Об‘єднання «Самопоміч» «Милосердя змінює світ», що розташований у м. Золочеві на вул. Вокзальній, 28 А, в приміщенні актового залу ТзОВ «Золочівагробуд».

З питань щодо передачі або отримання одягу, звертайтесь до нашого координатора за тел. 097-9096622.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.