Новини Золочівщини
15:11, 23 тра 2015
1414
0

Син добровольця Андрія Піки приступив до Першого Причастя

Син добровольця Андрія Піки приступив до Першого Причастя
Gazeta
Фото: НУС
 

 

У суботу, 23 травня, церковна родина храму Вознесіння Господнього прийняла у своє лоно маленьких парафіян. Серед тих, хто прийняв у своє серце Христа і син Андрія Піки, який єдиний з усіх депутатів Золочівської районної ради добровольцем відправився захищати Україну.

Найбільше про що мріяв Олежик, це про те, щоб у цей важливий у його житті день, татко був поруч.

Він ще зовсім малий, але мужності та рішучості хлопцеві не бракує. Він обіцяє, що коли татко повернеться, то вже ніколи не відпустить його на війну. А зараз він має опікуватись мамою та молодшим братиком.

Батько хлопця, Андрій Піка, ще минулоріч добровольцем вирушив захищати Україну. Вже понад рік воює на Сході. Кілька разів приїжджав у короткотривалі відпустки. Запам‘яталось, коли він, відправляючись вперше на фронт, заявив: «Вважаю, що в такий складний для України час біля військкоматів має стояти черга!».

– Свою позицію не міняє, – говорить дружина добровольця Світлана, – в Україні жити його синам. Він це розуміє, розуміємо і ми, але серце все одно болить, хвилюємось за нього.

Після завершення Таїнства Олежик передав вітання батькові:

– Татку, повертайся живим! У мене сьогодні свято, я приступив до Першого причастя. Я дуже хотів, щоб ти був поруч. Я хочу, щоб ти повернувся ібільше ніколи-ніколи не їхав на війну.

Леся ГОРГОТА

Фото автора
 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.