---
12:32, 06 березня 2015
1171
0

Декларацію про майновий стан і доходи громадянм

Декларацію про майновий стан і доходи громадянм
Gazeta
Фото: НУС
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

       Золочівська ОДПІ нагадує, що до 1 травня 2015року триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2014 році .

       Декларацію про майновий стан і доходи можна подати особисто або уповноваженою на це особою, надіслати поштою або  засобами електронного зв'язку через офіційний веб-портал Державної фіскальної служби України.

       Для подання декларацій в електронній формі у режимі реального часу (on-line) платнику податків необхідно отримати електронний ключ цифрового підпису, який  безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України та відповідне програмне забезпечення для надсилання електронних звітів (завантажується із сайта Акредитованого центру).

      На офіційному веб-порталі фіскальної служби України створено спеціальний банер, у якому детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків. Сервіс надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до контролюючих органів фізичні особи – підприємці та громадяни.

      Детальніше про подання звітності в електронному вигляді можна дізнатися на веб-порталі  в  банері «Декларування  доходів  громадян 2015»   за   посиланням http://sfs.gov.ua/incomedecl.

 

                                                                     ГДІ з питань   комунікацій

<!-- [if gte mso 9]> <!-- [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.