ОДПІ
16:52, 15 тра 2015
986
0

Про результати кампанії декларування доходів громадян

Про результати  кампанії  декларування доходів громадян
Gazeta
Фото: НУС
<!-- [if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

В  Золочівській ОДПІ  ГУ ДФС у Львівській області відбулась зустріч  начальника інспекції Романа Дениса з представниками місцевих засобів масової інформації на тему: «Підсумки кампанії декларування – 2015».

       Керівник інспекціїповідомив, що 30 квітня завершилась кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році. Свій обов'язок щодо подання  декларації про майновий стан і доходи виконали 125 жителів району. Зокрема, доходи у вигляді спадщини та дарування задекларував 91 громадянин, доходи від здачі в найм нерухомого майна -11, доходи від продажу  рухомого, нерухомого майна - 8, іноземні доходи - 6 та інші доходи – 9. Задекларована сума податку, що підлягає сплаті до бюджету, становить 940,1 тис. гривень.

       Посадовець наголосив, що деклараційна кампанія  передбачає можливість отримання платником податкової знижки - повернення частини коштів за певними витратами (суми відсотків за користування іпотечним кредитом, вартість навчання у закладах освіти, сплачені страхові платежі та ін.). Так, з початку року до податкової інспекції звернулося 314 громадян, які подали документи з метою отримання права на податкову знижку. За результатами декларування поверненню підлягає 326,3 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

      Також Роман Денис нагадав, що задекларовані до 1 травня 2015 року податкові зобов’язання необхідно сплатити до 1 серпня, а  скористатись  податковою знижкою  можна впродовж усього року.

 

                                                                            ГДІ з питань комунікацій

<!-- [if gte mso 9]> <!-- [if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.