ОДПІ
12:44, 09 вересня 2015
771
0

Законодавчі зміни щодо трансфертного ціноутворення

Законодавчі зміни щодо трансфертного ціноутворення
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІповідомляє, що з 13 серпня діє Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення» від 15.07.2015 р № 609-VIII.

Внесеними змінами викладено в новій редакції підпункт 39.2.1.7 Податкового кодексу, яким встановлено, що господарські операції, передбачені підпунктом 39.2.1.1-39.2.1.3 і підпунктом 39.2.1.5 ПКУ, визнаються контрольованими, якщо одночасно виконуються наступні умови:

- річний дохід платника податку від будь-якої діяльності, визначений за правилами бухгалтерського обліку, перевищує 50 млн. грн. (за вирахуванням непрямих податків) за відповідний податковий (звітний) рік;

 

-обсяг таких господарських операцій платника податків з кожним контрагентом, визначений за правилами бухгалтерського обліку, перевищує 5 млн. грн. (за вирахуванням непрямих податків) за відповідний податковий (звітний) рік.

 

Також змінені розміри штрафів за неподання платником звіту про контрольовані операції, документації з трансфертного ціноутворення або не включення до такого звіту інформації про здійснені протягом звітного періоду контрольовані операції.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.