Культура
20:27, 24 вересня 2014
1906
0

Емі Лі може покинути Evanescence

Емі Лі може покинути Evanescence
Admin
Фото: НУС

Через три роки після випуску останнього альбому вокаліста рок-групи Evanescence заявила, що у неї є «ще багато чого, чим хотілося б зайнятися в житті».

«Люди чують слово Evanescence і думають про" My Immortal "(пісня з дебютного альбому групи) - те, що ми створили, коли нам було років по 15», - каже Емі Лі. За словами 32-річної співачки, зараз її голову «займає інше» і їй «потрібен новий простір для того, щоб бути собою».

Цього року Емі Лі працювала над саундтреками для незалежного фільму "War Story". Музика в мінімалістському стилі, створена у співпраці з композитором Дейвом Еггером, увійшла в альбом "Aftermath". «В Evanescence була тільки я, я, я ... Я завжди була в центрі уваги. Тому зараз приємно мати можливість випустити щось таке, що не зав'язано тільки на мені одній».

Ставши мамою в липні цього року, співачка знайшла нове натхнення. «Мені хочеться просто творити і творити, виражати себе, тому що я відчуваю дуже багато нових почуттів, - говорить Емі. - Evanescence були прекрасні ... Але в той же час я відчуваю, що хочу зробити ще дуже багато чого в житті. Більше, ніж люди могли б дозволити Evanescence».

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.