Культура
03:00, 28 вересня 2014
1702
0

Я ніколи не говорила, що з Evanescence покінчено

Я ніколи не говорила, що з Evanescence покінчено
Admin
Фото: НУС

Зовсім недавно усіх шанувальників рок-гурту Evanescence шокувала новина про можливий вихід із групи Емі Лі, солістки та засновниці. Адже у одному із своїх останніх інтерв’ю Емі говорить, що їй «потрібен новий простір для того, щоб бути собою».

Проте зараз nus.in.ua може запевнити Вас, що співачка не покине свого гурту. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

"Думаю, що потрібно дещо прояснити — я ніколи не говорила, що з Evanescence покінчено. Я б не переступила цю межу. Я лише сказала, що відкриваю для себе багато цікавих речей, поки не займаюся групою. І це прекрасно! Так було, коли ми тільки заснували групу. Я ніколи не припиню шукати те, що надихає мене, пробуджує інтерес до життя, мистецтва та музики. Ось що робить мене щасливою! Нікому і нічому, особливо створеному мною образу, я не дозволю стримувати себе і змушувати стояти на одному місці. Слухайте мої пісні, і ви зрозумієте, що я говорила про це з самого початку. Ми дорослішаємо, рухаємося вперед, шукаємо щось. І лише спробувавши щось зробити, розуміємо, на що ми здатні. Evanescence — це частина мене, але це не єдине моє досягнення. Правду кажучи, я знайшла те, що приносить мені більше задоволення і більше мене надихає, але це ніяк не пов'язано з музикою. Зараз я тримаю його на руках.

 Не бійтеся ризикувати. Результат може перевершити ваші очікування.”

За матеріалами: Марії Гушляк

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.