ОДПІ
12:54, 24 червня 2016
805
0

На черговій зустрічі – про актуальні питання оподаткування

На черговій зустрічі – про актуальні питання оподаткування
Gazeta
Фото: НУС

В Золочівському відділенні Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбулась чергова зустріч фахівців податкової інспекції з представниками бізнес-спільноти з питань наповнення бюджетів усіх рівнів та новацій податкового законодавства.

На початку зустрічі заступник начальника-начальник Золочівського відділення Буської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Роман Денисзазначив, що для фіскальної служби важливо побудувати міцні стосунки з бізнесом та створити ефективний механізм зворотного зв’язку з суб`єктами господарювання.

У ході заходу присутні обговорили нагальні питання, пов’язані з наповненням місцевої скарбниці та державного бюджету, зі сплатою земельного податку та податку на нерухомість. Роз`яснено особливості нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для юридичних та фізичних осіб. Акцентовано увагу на ключових напрямах щодо запровадження змін до податкового законодавства за рахунок зниження податкового тиску, спрощення адміністрування та зниження навантаження назаробітну плату.

Також проінформовано про новації податкового законодавства, зокрема:

- з 17.05.2016 року оновлено Інструкцію про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затверджену наказ Мінфіну України від 20.04.2015 р. № 449;

- з 04.06.2016 внесено зміни до форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, підприємців та громадських формувань (наказ Мін’юсту України від 06.05.2016 № 1327/5);

- з 01 липня 2016 року звіти з єдиного внеску за червень 2016 року подаються за новою (наказ Мінфіну України від 11.04.2016 року № 441).

 

На завершення зустрічі Роман Денис надав змістовні відповіді на запитання присутніх та подякував за плідну співпрацю.

Золочівське відділення Буської ОДПІ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.