ОДПІ
23:12, 07 грудня 2014
1140
0

Декларація з ПДВ за новою формою

Декларація з ПДВ за новою формою
Admin
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ  повідомляє, що з 01 грудня 2014 року набрав чинності наказ Мінфіну України від 23.09.2014 року №966, згідно якого оновлено форму податкової декларації з податку на додану вартість та порядок її заповнення.

      Вперше звітувати за новою формою необхідно за грудень 2014 року (платникам, що звітують щомісяця), або за 1 квартал 2015 року (платникам, які звітують поквартально).

      У оновлену форму декларації з ПДВ додано окремі рядки, у яких вказуються обсяги постачання та придбання товарів за ставкою 7%. Також з’явилися рядки, у яких має бути відображено коригування податкових зобов’язань або податкового кредиту згідно статті 39 «Трансфертне ціноутворення» Податкового кодексу України.

       Звертаємо увагу на суттєве нововведення щодо подання до Додатка 8 (заява про відмову постачальника надати податкову накладну, порушення ним порядку заповнення та/або порядку реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних) сканованих копій розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку на додану вартість у зв’язку з придбанням товарів чи послуг, або скановані копії первинних документів, що підтверджують факт отримання таких товарів або послуг. Дане нововведення стосується платників які подають податкову звітність в електронному вигляді.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.