ОДПІ
17:28, 16 червня 2015
912
0

З 1 липня торгівля пивом тільки за наявності ліцензії

З  1 липня  торгівля пивом тільки за наявності  ліцензії
nus
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ нагадує, що з 1 липня 2015 року пиво віднесено до алкогольних напоїв, тому роздрібна торгівля таким напоєм, а також іншими алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, тільки за наявності у них ліцензії.

Якщо у платникавже є ліцензія на продаж алкогольних напоїв, то окрема ліцензія на роздрібну торгівлю пивом не потрібна.

 

Плата за ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту), становить 8000 гривень на кожний окремий, зазначений в ліцензії електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі, а на території сіл і селищ, за винятком тих, що знаходяться у межах території міст, - 500 грн. ( ст.15 Закону України від 19.12.95р. №481/65-ВР)

 

Інформацію щодо переліку документів, необхідних для отримання ліцензії можна отримати в Центрі обслуговування платників Золочівської ОДПІ , або за телефонами 7-10-34, 4-42-76.

Прийом документів і видачу ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями здійснюють головні управління ДФС України та Центри обслуговування платників за місцем провадження суб'єктом господарювання торговельної діяльності.

 

ГДІ з питань комунікацій

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.