ОДПІ
10:40, 13 лютого 2018
734
0

Про податкову знижку – у податковій

Про податкову знижку – у податковій
Gazeta
Фото: НУС

З 1 січня 2018 року для розрахунку податкової знижки за отримання освіти в вітчизняних ВУЗах й профтехнічних закладах скасовано обмеження щодо суми коштів сплачених за навчання та обмеження стосовно навчального періоду, за який здійснено таку сплату. Відтепер враховуються фактично понесені платником податку витрати. Про це повідомив керівник Золочівського відділення Буської ОДПІ Роман Денис.

Платник податку має право включити до податкової знижки фактично здійснені ним протягом звітного податкового року витрати на користь вітчизняних вищих та професійно-технічних навчальних закладів для компенсації вартості здобуття середньої професійної або вищої освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення. При цьому загальна сума податкової знижки не може перевищувати суми річного загального оподатковуваного доходу платника податку, нарахованого як заробітна плата, зменшена з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 Кодексу.

Громадяни, які мають право на податкову знижку за минулий рік, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи до 31 грудня 2018 року.

Консультаційну допомогу та роз'яснення при поданні, заповненні декларацій можна отримати в Центрі обслуговування платників Золочівського відділення Буської ОДПІ.

 

Cектор організації роботи Буської ОДПІ

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.