Новини Золочівщини, Львівщина
12:48, 22 лютого 2016
1453
0

Що відбувається на Струтинському спиртзаводі

Що відбувається на Струтинському спиртзаводі
Gazeta
Фото: НУС
4 лютого активісти громадської організації «Ідея нації» на трасі Львів – Тернопіль зупинили автомобіль, що перевозив речовину, схожу на спирт. Враховуючи те, що це сталося неподалік Струтинського спиртзаводу, що у Золочівському районі, хлопці вирішили, що то спирт і що він саме зі Струтинського спиртзаводу. Тому і поїхали  на підприємство у Струтині. За фактом затримання автомобіля поліція проводить досудове слідство.
З 5 лютого Струтинський спиртзавод пікетує група осіб, розбивши біля підприємства наметове містечко. Вранці 8 лютого директору спиртзаводу зловмисники спалили автомобіль. А напередодні на телефон керівника  надходили повідомлення з погрозами.
Працівники підприємства вважають, що це чергова спроба дестабілізації заводу. Адже вже півтора року спиртзавод працює, вони отримують і зарплати, і премії. То хтось зацікавлений, щоб завод припинив роботу? І яка ж доля очікує тоді на це підприємство?
Ми приїхали у Струтин, щоб поспілкуватись із пікетувальниками, і з’ясувати їхні вимоги. Що з цього вийшло – дивіться у нашому сюжеті.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.