Новини Золочівщини
09:24, 04 січня 2024
212
0

Змінювати світ на краще допомагають невеличкі ідеї

Змінювати світ на краще допомагають невеличкі ідеї
Gazeta
Фото: НУС
На Львівщині втілюють ініціативи Sprint. У рамках ініціативи у Золочеві впродовж листопада-грудня 2023 року реалізовувався Проєкт PSPU «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні».

Змінювати світ на краще допомагають невеличкі ідеї

Змінювати світ на краще допомагають невеличкі ідеї

 


Волонтери-фасилітатори проєкту Віктор Пізнак та Максим Смолінський провели ряд сесій Sprint для активних учасників молодіжних заходів серед учнів Золочівського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 3. Ці сесії спрямовані на розвиток молодіжного руху у громаді, спонукання до активних дій, соціальних змін та вирішення проблем, з якими стикається молодь. Також Sprint сприяє розвитку активної молоді та їх залученості у життя громади в цілому. Під час сесії, учасники активно виявили соціальні проблеми громади, які, на їх думку, є актуальними та запропонували екстрені шляхи їх вирішення.
А також, вони створили власні проєкти, які в майбутньому зможуть принести користь суспільству та громаді. Найактивніші учасники сесії Sprint втілили в життя соціально корисні ініціативи для своєї громади. Молодь двох груп створили проєкти спрямовані на оновлення матеріально-технічної бази свого навчального закладу – Золочівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3. На думку учасників, навчальний заклад потребував оновлення обладнання їдальні, а саме – столових наборів та спортивного інвентарю у спортивній залі. Напрацювання учасників підтримали всі члени конкурсної комісії проєкту PSPU Товариства Червоного Хреста України. Молоді автори мали можливість пройти всі етапи, починаючи від формування ідеї до отримання фінансування та реалізації ініціативи.
Команда проєкту впевнена, що саме такі невеличкі ідеї допомагають змінювати світ на краще і вони тому яскравий приклад.
Директор навчального закладу Василь Любинецький пишається своїми вихованцями, всіляко підтримує прагнення молоді громади до розвитку та втілення таких соціально корисних ініціатив. На меті проєкту PSPU – подальша плідна діяльність в напрямку розвитку молоді Золочівської громади. Тож – успіхів на шляху до нових цікавих проєктів та їх втілень.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.