Новини Золочівщини
16:38, 06 липня 2020
1070
0

Майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської

Майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської
Gazeta
Фото: НУС
Минулого тижня у конференц-залі ресторану «Глорія», що неподалік Золочева, відбувся майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської. Салон краси «Орловських», що знаходиться у місті Тернопіль, був заснований у 2013 році Іриною Орловською, яка є засновницею навчального центру «Орловських», що був відкритий у 2014 році. Детальніше про подію і про роботу самого центру спілкувалась із Іриною Кіндратюк, менеджером навчального центру «Орловських»:
– Вже майже рік ми їздимо містами України із майстер-класами із текстурних зачісок, котрі розроблені Іриною Орловською. Зважаючи на теперішні вимоги, більшість заходів зараз організовуємо дистанційно. Найчастіше майстер-класи організовуємо у готелях, конференц-залах, дбаємо про комфорт і задоволення наших клієнток. Взяли собі за кредо, що навчатись потрібно із задоволенням. Ми допомагаємо людям зрозуміти, що їхня професія має приносити не лише кошти, що теж, безумовно, важливо, а й приносити задоволення. Наші майстер-класи спрямовані не тільки на навчання. Ми найперше ставимо собі за мету надихнути майстрів для подальшого розвитку, щоб люди прагнули у своїй професії досягнути максимуму. Хочу зазначити, що Ірина сама часто відвідує різні навчання, постійно працює над своїм професійним розвитком та самовдосконаленням. Вона заряджає позитивом всіх навколо. У нашій професії стилістів у сфері краси дуже важливо, щоб наші клієнти бачили і розуміли, що їхній майстер, до якого вони звертаються, розвивається і прагне досягати більшого. Мені дуже подобається вислів Ірини Орловської про те, що якщо у тебе є хобі, котре дозволяє тобі заробляти кошти, то ти жодного дня не працюватимеш.
 

Майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської

 

 

Майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської

 


 

 
– Звідки бажання завітати у Золочів?
– Нас запросила у Золочів Оксана Ваврикович. Саме вона є організатором цього заходу. Вона зробила нам приємний сюрприз – усі моделі у весільних сукнях. Це її ідея. Це дуже класна ідея. У Золочеві чимало креативних людей, майстрів, котрі хочуть розвиватись. Ми з радістю ділимось знаннями і позитивом із людьми, котрі хочуть навчатись. У нашій професії є дуже важливим слідкувати за тенденціями, новинками.
 

Майстер-клас із весільних зачісок від знаної майстрині Ірини Орловської

 


 

 
– Які зараз основні тенденції у зачісках? На що звертати увагу жінкам при виборі образу?
– Зазначу, що ми з Іриною Орловською не лише постійно слідкуємо за тенденціями, а й самі визначаємо їх напрямки. Ми постійно працюємо над тим, як вдосконалити, осучаснити, адаптувати звичні всім зачіски до сьогоднішнього дня. Наприклад, у минулому році були модними пляжні легкі текстури, цьогоріч модні об’єми. Під час сьогоднішнього майстер-класу ми це також використовуємо. Ми розуміємо, що сьогодні дівчата прийшли навчатись, щоб потім працювати із нареченими. Хочу наголосити всім жінкам, що, як і кожного року, важливою є природна краса, природна звабливість, сексуальність в образах. А це полягає якраз у тому, щоб жінка була впевнена в собі. Коли жінка впевнена в собі, їй не потрібно багато «тонн» макіяжу. Вона може зав’язати легкий пучок, а в її очах – краса, радість, щастя і вона сяятиме і притягуватиме погляди оточуючих. Тож не забувайте про природність, легкість ліній. Не перевантажуйте свій образ лаками, біжутерією. Краще вкладайте в себе, у свій внутрішній світ, розвивайтесь і приваблюйте всіх навколо своєю внутрішньою красою. Природність має бути на першому місці.
Враженнями від міста та співпраці із золочівськими майстрами ділиться Ірина Орловська, засновниця навчального центру та салону краси «Орловських»:
– Працюю впродовж одинадцяти років, з них сім років викладаю. Спочатку викладала у вищих навчальних закладах, потім вирішила створити свій навчальний центр, в якому можна доносити інформацію по-новому, а не в «академічному стилі», як це є у вузах. Багато навчаюсь, зокрема і закордоном. Для мене є щастям свої вміння, свій досвід доносити іншим людям.
У Золочеві я вперше. У нас неймовірні враження. Дуже сподобалась організація, ресторан «Глорія», у конференц-залі котрого ми маємо можливість навчатись і спілкуватись. Вдячна Оксані Ваврикович, яка все організувала. Неймовірні моделі, професійні майстри. Ми отримали такий легкий драйв від сьогоднішнього заходу.



Розмовляла Леся ГОРГОТА
Фото Романа ЖОСУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.