Новини Золочівщини
13:39, 30 березня 2018
785
1

Ментальна арифметика

Ментальна арифметика
Gazeta
Фото: НУС
23 березня до районної бібліотеки для дітей завітали учні 4-В класу ЗОШ І-Ш ст. № 2 разом із класним керівником Л. Голинською на майстер-клас із ментальної арифметики.
Унікальна методика, що отримала велике поширення в країнах Азії, стає дедалі популярнішою і в нашій країні. І дуже часто батьки, що піклуються про додаткову освіту своїх дітей, замість спортивних секцій і гуртків вибирають школи ментальної арифметики.
Японська методика розвитку дитячого інтелекту отримала назву «ментальна арифметика» і головним інструментом, який використовується викладачами в процесі навчання, є спеціальні рахунки – соробан (абакус).
Цікаво, що в Японії ментальна арифметика входить в загальноосвітню програму, і всі школярі навчаються за цією системою в обов’язковому порядку.
В Україні азійська методика входить в моду, і на сьогодні в країні вже функціонує близько ста шкіл, в які батьки можуть сміливо записувати своїх дітей. Є така школа і у нашому місті, називається вона «Індиго Ментал Клаб». До нас завітали представники школи ментальної арифметики «Індиго» Леся Лабаз та Юля Богуш, які провели для учнів цікавий майстер-клас із ментальної арифметики.
Діти активно та із захопленням взяли участь у майстер-класі, а після закінчення всі отримали на згадку невеличкі подарунки та дипломи за відвідування майстер-класу з ментальної арифметики, що був надзвичайно цікавим і для дітей, і для бібліотекарів.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.