Новини Золочівщини
13:31, 24 лютого 2017
789
0

Всі професії важливі, всі професії потрібні

Всі професії важливі,  всі професії потрібні
Gazeta
Фото: НУС
Які головні критерії вибору майбутньої професії? Дуже важливо, щоб вона була цікавою, оскільки захоплююче заняття, яке дійсно приносить задоволення – це одна із складових людського щастя.
Вибір майбутньої професії справа дуже серйозна й відповідальна. Важко переоцінити важливість будь-якої професії. Кажуть, що у світі їх існує більше двох тисяч. Тому  кожен з нас може обрати собі професійне майбутнє, виходячи зі своїх здібностей та можливостей.
З метою проведення профорієнтаційної роботи у рамках проведення місячника професійної орієнтації у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. Маркіяна Шашкевича було проведено ряд заходів. Одним із заходів була співпраця із Золочівським районним центром зайнятості. Спеціалісти центру організували цікаву екскурсію у ВАТ «Золочівська швейна фабрика» для учениць 9-х класів. А для хлопців були проведені тренінги на визначення професії та зустріч з представником військового комісаріату. Учні були задоволені, бо спеціалісти центру зайнятості допомогли їм у виборі майбутньої професії.
Ірина Рибаха,
 педагог-організатор Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.