Новини Золочівщини
12:10, 08 квітня 2020
774
0

Як живе Шьонінген в умовах карантину

Як живе Шьонінген  в умовах карантину
Gazeta
Фото: НУС
Пандемія COVID–19 охопила світ. Карантинні заходи впроваджено навіть у найрозвинутіших країнах Європи і світу. Сьогодні розповідаємо як живе Шьонінген (Німеччина), місто-партнер Золочева. Вольфганг Гоффманн, почесний громадянин міста Золочева передає побажання доброго здоров‘я усім золочів‘янам:
«Привітання з Шьонінгена для Золочева. На щастя, наша родина здорова. Реалії сьогодення такі, що всі ми маємо жити з обмеженнями. Громадське життя практично припинилося, оскільки були втілені карантинні заходи. Супермаркети, аптеки, ринки напоїв відкриті. Ресторани, паби, лазні, сауни, фітнес-студії, школи, дитячі садки, дитячі майданчики, спортзали, спортивні поля закриті. Слід уникати зустрічей кількох людей. Після первинних проблем, карантину тепер дотримуються, і майже всі визнали серйозність ситуації. Особисто я очікую, що заходи залишаться такими до кінця квітня. Великі компанії, такі як Volkswagen, зупинили виробництво на два тижні. Треба почекати і подивитися, чи продовжиться поширення інфекції.
Не виключено, що ці обмеження будуть продовжені чи розширені. Отож, це був невеличкий звіт Шьонінгена. Станом на сьогодні (28 березня – авт.) у Шьонінгені не підтверджено жодного випадку захворювання. Але наразі в районі Гельмштадт захворіло 16 людей. Будемо сподіватися, що криза незабаром закінчиться і що все повернеться до норми.
З найкращими побажаннями, будьте вдома та будьте здорові.


Вольфганг Гоффманн» 
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.