Спорт , Відео
14:40, 16 тра 2014
1524
0

Київське «Динамо» вдесяте здобуло Кубок України з футболу

Київське «Динамо» вдесяте здобуло Кубок України з футболу
Admin
Фото: НУС

Полтаві відбувся вирішальний матч Кубка України з футболу, в якому зійшлися титуловані команди країни – київське «Динамо» і донецький «Шахтар». Матч відбувся в присутності глядачів. З рахунком 2:1 київське «Динамо» перемогло суперника. Таким чином клуб вдесяте здобув Кубок України. 

Спочатку матч планували провести в Харкові на стадіоні «Металіст», але через події на сході України гру було вирішено перенести з міркувань безпеки.

13 травня виконком Федерації футболу України прийняв рішення про проведення матчу в Полтаві, але без глядачів. Це також мотивувалося міркуваннями безпеки. На це рішення в різко негативній формі відреагували президенти обох клубів команд-учасниць матчу. Рінат Ахметов та Ігор Суркіс заявили, що проведення матчу без глядачів позбавляє його сенсу. Адже гра такого рівня – фінал національного Кубка – однозначно повинна проходити в присутності вболівальників.

А вже напередодні, 14 травня, марш протесту вулицями Києва влаштували ультрас «Динамо», які вимагали від керівництва ФФУ переглянути рішення і провести гру з глядачами.

Як результат, на екстреному засіданні ФФУ в середу було прийнято рішення про проведення матчу з глядачами.


Огляд матчу "Київ" - "Шахтар" (2:1)


Гра «Динамо» - «Шахтар» стала останньою значною подією для обох команд у нинішньому сезоні. За тур до закінчення національного чемпіонату Прем'єр-ліги «Шахтар» забезпечив собі 1 місце і титул чемпіона країни, а «Динамо» гарантовано посіло 4-е місце в підсумковій турнірній таблиці.

У дуелі двох найвідоміших клубів України цього разу перевага у «Шахтаря», який зі значним відривом від «Динамо» виграв в цьому сезоні національний чемпіонат, а в особистих протистояннях з «Динамо» показав більш змістовну й цікаву гру.

Аналітики букмекерських контор ставили на «Шахтар». На перемогу донецької команди ставки приймаються з коефіцієнтом 1,952 до 1, нічию – 3,85, перемогу «Динамо» - 4,10.

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.