Новини Золочівщини
01:05, 29 вересня 2014
1301
0

Андрій Гусін народився 11 грудня 1972 року у Золочеві, у сім’ї спортсменів.

Андрій Гусін народився 11 грудня 1972 року у Золочеві, у сім’ї спортсменів.
Admin
Фото: НУС

  17 вересня, о 14 годині перестало битись серце колишнього півзахисника київського «Динамо» і національної збірної України з футболу 41-річного Андрія Гусіна.

Трагедія сталася на автодромі «Чайка» під Києвом: екс-футболіст не впорався з керуванням мотоцикла та помер, не приходячи до тями. Футболіст на аматорському рівні захоплювався автогонками, а останнім часом – мотоспортом.

Вболівальники українського футболу назавжди запам’ятають легендарного гравця, який подарував у 2005-му нашій країні мундіаль, забивши гола лівою ногою у ворота суперника з Греції. За вісім сезонів, проведених у першій команді «Динамо», Андрій Гусін сім разів ставав чемпіоном України з футболу і чотири рази завоював національний кубок. Андрій Гусін як гравець основного складу національної збірної України з футболу: провів за неї 71 матч і забив 9 голів. Після закінчення кар’єри футболіста розпочав тренерську кар’єру.

Андрій Гусін народився 11 грудня 1972 року у Золочеві, у сім’ї спортсменів.

Андрій був одруженим із дизайнеркою 36-річною Христиною Гусіною. У них троє дітей: 18-річний Андрій, 12-річний Іван, та 3-річна Анастасія.

Старший з трьох дітей Андрія Гусіна пішов стопами батька: 18-річний Гусін-молодший є захисником молодіжної команди дніпропетровського «Дніпра».

Остання згадка про екс-футболіста у ЗМІ: подяка від ультрас київського «Динамо», які воюють в зоні АТО, за придбання Гусіним армійських аптечок з препаратом «Селокс» для потреб українських бійців.

Громада Золочівщини сумує з приводу смерті Андрія Гусіна та висловлює співчуття рідним та близьким легендарного гравця. Легенди не вмирають, тож пам'ятатимемо славетного динамівця завзятим футболістом і хорошою людиною. Світла пам'ять!

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.