Новини Золочівщини
15:45, 02 квітня 2021
2864
0

Київська компанія «Нові продукти» планує збудувати завод на 400 робочих місць на території Золочівської територіальної громади

Київська компанія «Нові продукти» планує збудувати завод  на 400 робочих місць на території Золочівської територіальної громади
Gazeta
Фото: НУС
Київська компанія «Нові продукти» планує збудувати на території Золочівської територіальної громади завод з виробництва слабоалкогольних та енергетичних напоїв на 400 робочих місць. Інвестиція у нове підприємство складе близько 15-20 млн доларів США. 2 квітня представники компанії зустрілись з керівництвом Львівської облдержадміністрації. Співвласник Геннадій Невесенко розповів, що працівники виробництва в Жашкові отримують 16–20 тис. грн зарплати. Запевнив, що замкнута виробнича система на підприємстві забезпечує економію використання води та виключає негативний вплив на довкілля.
«Один з найбільших виробників напоїв в Україні – київська ГК Нові Продукти – хоче збудувати завод на Золочівщині на 400 робочих місць. Планують інвестувати в нього 15-20 млн доларів. Наразі проводять геологорозвідувальні роботи, щоб визначити потенційне місце виробництва.
Компанія входить до Реєстру найбільших платників податків країни. Експортує продукцію у 19 країн світу. Наразі увесь асортимент напоїв виробляє на заводі в Жашкові на Черкащині», – повідомив у п’ятницю, 2 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький у Фейсбук.
Фото Лесі ГОРГОТИ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.