ОДПІ
16:40, 19 квітня 2016
888
0

Затверджено нову звітність для виробників і продавців спирту, алкоголю та тютюну

Затверджено нову звітність для виробників і продавців спирту, алкоголю та тютюну
Gazeta
Фото: НУС

Золочівська ОДПІ повідомляє, що наказом Мінфіну України від 11.02.2016 N 49 затверджено новий пакет звітності щодо виробництва й обігу спирту етилового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та і порядокїх заповнення.

Наказом передбачено окремі звіти про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій та в роздрібній мережах, зокрема:

- звіт № 1-ОА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі», звіт № 1-ОТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі»;

- звіт № 1-РА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі», звіт № 1-РТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі».

Заповнення форм звітів здійснюється з використанням кодів продукції та кодів адміністративно-територіальних одиниць згідно з додатком до наказу № 49.

 

Наказ набирає чинності з 22 квітня 2016 року.Звітність складається в електронній формі окремо за кожний місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подається до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання .

 

ГДІ з питань організації роботи

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.