Новини Золочівщини
09:07, 08 лютого 2021
512
0

Дорожники Львівщини працюють у посиленому режимі

Дорожники Львівщини працюють у посиленому режимі
Gazeta
Фото: НУС
Служба автомобільних доріг другу добу працює у посиленому режимі. Майже дві сотні снігоочисної техніки працює на дорогах державного значення Львівщини. Спецмашини очищають та посипають протиожеледними матеріалами дорожнє покриття.

Внаслідок інтенсивних опадів снігу з міркувань безпеки дорожнього руху та для забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки вночі тимчасово було введено обмеження руху вантажного автомобільного транспорту на автомобільних дорогах.

Окрім значного снігопаду, в обласні подекуди сильні пориви вітру до 20 м/с, що значно ускладнює роботу дорожників.

За словами керівника САД у Львівській області Олега Берези, на ранок, завдяки роботі підрядних організацій, маємо забезпечений проїзд автомобільними дорогами державного значення Львівщини.

Станом на зараз покриття доріг здебільшого мокре. На окремих ділянках, де спостерігаються інтенсивні опади снігу, покриття засніжене. У гірській місцевості Львівщини спостерігаються опади снігу з дощем при температурі повітря нижче нуля.

Зазначимо, через сильні пориви вітру на деяких ділянках доріг можуть утворитися снігові замети.

Роботи по очистці автошляхів не припиняються, тому просимо водіїв надавати перевагу в русі дорожній техніці та за можливості без нагальної потреби не виїжджати на далекі відстані.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.