Новини Золочівщини
12:09, 05 лютого 2021
623
0

Завершать ремонт доріг Золочів–Красне, Ясенів–Золочів, та продовжать капітальний ремонт дороги Хильчиці–Ясенівці

Завершать ремонт доріг Золочів–Красне, Ясенів–Золочів, та продовжать капітальний ремонт дороги Хильчиці–Ясенівці
Gazeta
Фото: НУС
4 лютого на засіданні постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради погодили Програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021–2025 роки.
Відтак, відповідно до цієї Програми передбачено 200 мільйонів гривень на ремонт автомобільних доріг місцевого значення, об’єктів комунальної власності на умовах співфінансування, а також на співфінансування проектів МТД.
Як зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, на ремонт автошляхів місцевого значення на Львівщині у 2021 році сумарно з перехідними коштами виділять 1,1 млрд гривень з Державного дорожнього фонду.
Як зазначив Юрій Бучко, за кошти з держбюджету продовжимо капітальний ремонт доріг Мшанець – Стрілки, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Також завершимо Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Турка – Лопушанка, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. Окрім того, плануємо відремонтувати дорогу Садковичі – Чернихів, Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.