Новини Золочівщини
18:36, 24 листопада 2020
849
0

ПРО ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ПРОЄКТІВ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2020 – 2025 РОКИ

ПРО ОБЛАСНИЙ КОНКУРС ПРОЄКТІВ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2020 – 2025 РОКИ
Gazeta
Фото: НУС
24 листопада, відбулося засідання Конкурсної ради з реалізації ПРОГРАМИ ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ НА 2020 – 2025 РОКИ.

Провів засідання співголова Конкурсної ради, заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

Спочатку Конкурсна рада своїм рішенням затвердила пріоритети обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив на 2021 рік:

– «Освіта» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

– «Охорона здоров’я» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі придбання автотранспорту).

– «Культура» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

– «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.

– «Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної (за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

– «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Відтепер зменшено кількість пріоритетів – виведено з переліку як окремі пріоритети «Спорт» і «Безпека», але охочі можуть подавати заявки за цими напрямками в межах пріоритету «Інші пріоритети».

Додамо, що Конкурсна рада затвердила граничну вартість проєкту та суму субвенції з обласного бюджету в 2021 році на рівні: 500 тис грн і 250 тис грн відповідно. Також встановлено мінімальну вартість проекту, який може брати участь в конкурсі – не менше 100 тис грн.

Крім того, під час засідання було оголошено, що прийом заявок у рамках проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2021 рік розпочнеться о 9:00 год. 30 листопада 2020 року і триватиме до 18:00 год. 1 лютого 2021 року включно.

До слова, прийом заявок до складу Експертної комісії з оцінки проєктів місцевих ініціатив у 2021 році стартує 30 листопада 2020 року і триватиме до 20 грудня 2020 року.
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.