Новини Золочівщини
10:57, 06 липня 2020
1187
0

Дорогі краяни!

Дорогі краяни!
Gazeta
Фото: НУС
Небезпека ускладнень від коронавірусної інфекції існує. Особливо наголошую це для тих, хто не вірить в існування хвороби. Багато людей знають мене і, надіюся, що довіряють.
Львівські лікарні вже заповнені хворими, тому зараз хворі поступають в лікарні другої і третьої лінії надання допомоги. Але і там вже теж дуже швидко заповнюються місця. Щотижня збільшується кількість хворих і в Золочівському районі.
Багато людей цю хворобу перенесуть легко, як звичайну простуду, але частина може мати ускладнення у вигляді тяжких пневмоній. То хіба так тяжко тим, хто має ознаки респіраторної інфекції побути вдома? Чи одягати маску в громадських місцях і тримати дистанцію? Це елементарні речі, які можуть комусь врятувати життя!
Дорогі жителі Золочівського району! Будьте розумними і свідомими! Вас ніхто не обманює, лікарі, крім того, що борються за життя і здоров'я пацієнтів, ризикують захворіти самі.
І ще – читаю у соцмережах багато нарікань, що сімейні лікарі лікують по телефону. Але так роблять в цілому світі. Сімейний лікар визначає тяжкість стану і потребу в госпіталізації.
Будьте на зв'язку зі своїм сімейним лікарем!
Дотримуйтеся правил в громадських місцях:
- маска
- дистанція
- дезінфекція рук.
Невже хіба батіг у вигляді великого штрафу може повпливати на зміну поведінки?
Любіть і поважайте людей, які живуть з вами в одному місті і будьте здорові!
Віктор ОЛІЙНИК, заступник голови Золочівської райдержадміністрації
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.