Новини Золочівщини
10:51, 15 липня 2019
506
0

І присягнули на вірність, і освідчились коханим

І присягнули на вірність, і освідчились коханим
Gazeta
Фото: НУС
13 липня 2019 року у Навчальному центрі Національної гвардії України понад 40 військовослужбовців строкової служби Навчального центру, військових частин 3077, 3078 урочисто присягнули на вірність українському народові та продовжили справу мужніх захисників Вітчизни.
Вітали військовослужбовців з нагоди цієї пам’ятної події: начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик, ветеран підполковник у відставці Василь Артем, військовий священик (капелан) Юрій Галабуда, а також батьки молодих гвардійців.
Після урочистої частини рідні і близькі мали змогу нарешті обійняти своїх дорогих вояків та розпитати про враження від служби.
Присяга – це особлива подія, яку хлопці будуть пам’ятати все життя. Тому природньо, що цього дня двоє з них (Василь Буялов та Дмитро Колесник) вирішили освідчитись своїм коханим і почувши омріяне «Так», на знак підтримки та радості за товаришів по зброї, на плацу лунали бурхливі оплески.
Усім молодим призовникам ще багато чому потрібно буде навчитись, можливо хтось після строкової служби вирішить обрати для себе долю військового. А тому друзі – нехай Вам щастить!



Група інформації
та комунікації
Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.