Новини Золочівщини
11:51, 23 липня 2018
568
0

Люди, не будьте свиньми!

Люди, не будьте свиньми!
Gazeta
Фото: НУС
Золочів – місто, обличчя якого творимо ми, його мешканці. За останні роки свідомі золочівці вклали багато праці у його розквіт та достойний вигляд.
Чи можна вважати цю працю важливою, потрібною для всіх верств населення, якщо у центрі міста, на дитячому майданчику по вулиці Пушкіна, щойно ретельно прибраному свідомими дітьми, на зеленій травичці «красуються» порожні пляшки  з-під алкоголю та споріднене із цим сміття? Чим думають дорослі дядьки, коли на зручній дитячій лавці випивають, приймають «на душу» літри своєї залежності? Тут йдеться не про приклад, а про безпеку! Варто зауважити, що чинять це ті, хто має кошти на алкоголь, а на пакет для сміття та крихти совісті викинути його до розташованих поблизу смітників – катастрофічно бракує.
Згаданий майданчик і решта дитячих майданчиків у нашому місті, як і у всьому цивілізованому світі облаштовано ДЛЯ ДІТЕЙ. Не для вигулу та справляння потреб домашніх тварин і не для вживання  алкоголю. Ця територія має бути БЕЗПЕЧНОЮ ТА ЧИСТОЮ.
Дуже прикро та обурливо, що цинізм покидьків (нема інших слів) зашкалює, якщо взяти до уваги те, що майданчик регулярно прибирається і комунальниками, і часто – самими дітьми.
ЛЮДИ, НЕ БУДЬТЕ СВИНЬМИ!
Єва ТОЦЬКА
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.