Новини Золочівщини
15:37, 05 липня 2018
930
0

У її творах правда життя і віра у перемогу справедливості

У її творах правда життя і віра у перемогу справедливості
Gazeta
Фото: НУС
У Золочівському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) проведено заходи з нагоди Дня Конституції.
В гості до Клубу пенсіонерів «Злагода» в цей день завітали працівники Золочівської центральної районної бібліотеки імені Івана Франка Інна Джегур, Віра Шафранська та Оксана Зашків.
Надзвичайною гостею і окрасою свята була заслужена артистка естрадного мистецтва України Галина  Міколяш-Гушак. Ця тендітна жінка зачарувала всіх присутніх своєю майстерністю та  вмінням привернути увагу правдою життя та вірою у перемогу справедливості. Наша землячка з Глинян, – самобутня поетеса, композиторка та співачка презентувала свою збірку поезій та пісень під назвою «Одна доля». Під час презентації авторка віршів і пісень не лише декламувала свої твори, а й виконувала пісні, які увійшли в два диски – «Одна доля» та мелодії дитинства «Пальчики».  У день важливого державного свята – Конституції України актуальними були поетичні стрічки:
«Україна – це сонце і небо,
Стиглий лан і розкута душа,
І нічого нам більше не треба,
Тільки б вільною була вона».
Того дня для відвідувачів клубу пенсіонерів «Злагода» вірші та пісні Галини Міколяш звучали з особливим даром доброти і таланту, якими її щедро обдарувала доля.
                                          
Галина Андриц, культорганізатор терцентру
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.