Новини Золочівщини
10:35, 13 червня 2018
1070
2

Відпочинок у Скадовську

Відпочинок у Скадовську
Gazeta
Фото: НУС
31 травня 2018 у місті Скадовськ відбулося відкриття літнього міжнародного англомовного табору «GoCamp», у якому другий рік поспіль беруть участь 10 школярів з м. Золочева, запрошених в рамках співпраці міст-партнерів Золочів та Скадовськ. В урочистій частині усіх учасників табору привітали секретар Скадовської міської ради Олег Миколайович Сокольчук, директор гімназії Ганна Олександрівна Соценко, заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Юріївна Мавріді, педагоги та учні. Золочів’яни взяли участь в урочистих заходах, флешмобі та почали навчатися.
Першого червня учасників табору чекав приємний сюрприз – вони відвідали місто Гола Пристань, де відбувались заходи з нагоди Дня захисту дітей. А потім помандрували на Зелені хутори Таврії на екскурсію. Тут їх познайомили з різними українськими народними ремеслами, провели майстер-класи.
Наступного дня у Скадовському дельфінарії «Акварель» мали нагоду оглянути захоплююче шоу за участю чорноморських дельфінів та морських котиків. Також їх чекала екскурсія у Скадовський історико-краєзнавчий музей, де ознайомились з історією та сучасністю Скадовського краю.
Цікавою була також мандрівка катером на острів Джарилгач – найбільший острів України та Чорного моря, де весело провели час, засмагали та купались.
Весело та з користю летить час в англомовному літньому таборі «GoCamp», який проходить на базі Скадовського НВК Академічна гімназія.
У всіх екскурсіях учасників табору з радістю супроводжує секретар виконкому Скадовської міської ради Лілія Вікторівна Козел.




Ірина ЧЕКАЙЛО
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.