Новини Золочівщини
11:08, 05 квітня 2018
910
0

Відродися, писанко!

Відродися,  писанко!
Gazeta
Фото: НУС

Учора в центральній частині міста встановлено дев'ять Великодніх писанок. Ми вже писали про те, що Золочівська міська рада вдруге перемогла у конкурсі, який проводив Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації «Відродися, писанко!».
Світлана КАРМАЗИН, спеціаліст Золочівської міської ради, координатор проекту:
– Проект реалізовується Благодійним фондом «Золочів відроджений», який вже вдруге перемагає у конкурсі Львівської облдержадміністрації. Цьогоріч проект розрісся до Великоднього фестивалю. Перед храмом Воскресіння Господнього буде встановлено ще вісім писанок-мальованок, також будуть проводитись майстер-класи, а 15 квітня на площі Незалежності відбудеться фестиваль гаївок. Запрошую золочів‘ян спільно відсвяткувати Великдень. 
Володимир СИВАК, один із засновників Благодійного фонду «Золочів  відроджений»:
– Ми побачили, що минулого року проект «Відродися, писанко!» сподобався золочів‘янам. Чимало схвальних відгуків ми почули не лише від жителів міста, а й від гостей. Тож вирішили і цього року взяти участь у конкурсі. Писанка, як і пісня, це душа нашого народу, це символ життя, символ любові, символ перемоги. Це те, що ми маємо закладати в основи виховання підростаючого покоління. Сердечно вітаю усіх золочів‘ян із святом Великодня та закликаю до участі у святкуванні Воскресіння Господнього. 


Назар ПАСТЕРНАК
Фото автора

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.