Новини Золочівщини
09:56, 05 квітня 2018
723
0

В Навчальному центрі відбулося урочисте звільнення в запас та вручення зброї молодому поповненню

В Навчальному центрі відбулося урочисте звільнення в запас та вручення зброї молодому поповненню
Gazeta
Фото: НУС
У Навчальному центрі Національної гвардії України за взірцеве виконання військового обов’язку позачергово звільнено в запас військовослужбовців строкової служби, та відбулось урочисте вручення зброї молодим військовослужбовцям військової служби за контрактом.
Урочистий захід розпочався із виносу Бойового прапора Навчального центру та вшанування пам’яті загиблих побратимів, що віддали своє життя відстоюючи незалежність та цілісність Батьківщини.
На загальному шикуванні особового складу, звертаючись до гвардійців,начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик сказав: «Ваша сумлінна праця на благо Вітчизни високо оцінена нами. Бажаю вам, щоб ви й надалі були гідними громадянами нашої Батьківщини, з честю та високо піднятою головою несли звання військовослужбовця Національної гвардії. Висловлюю щирі слова вдячності вашим батькам за виховання своїх синів. А молодим воїнам, що лише розпочинають свою службу, хочу сказати, що зброя, яку сьогодні ви берете в свої руки символізує довіру Українського народу до Національної гвардії. Тому бажаю вам в подальшому виправдати цю довіру і з честю та гідністю виконувати свій обов'язок».
Об’єднання заходів звільнення в запас кращих військовослужбовців і отримання зброї молодими гвардійцями, символізує передачу виконання почесного обов’язку - захищати Вітчизну. 
Кожен молодий воїн, стоячи в строю зі зброєю в руках, усвідомлював всю повноту відповідальності, що лягла на його плечі. Цей урочистий день вручення зброї запам’ятається і залишиться в молодих серцях назавжди.
На пам’ять про службу у Навчальному центрі військовослужбовцям, які звільнялися в запас, полковник Михайло Кулик вручив характеристики та подарунки. А їх батькам листи-подяки за достойне виховання своїх синів.
Попрощавшись з усім особовим складом, військовослужбовці вирушили до меморіалу "Загиблим у війні з нацизмом" для фотографування з командуванням Навчального центру. 
Шановні військовослужбовці, бажаємо Вам нових звершень, а також і надалі бути кращими у всьому. 
Хай Вам щастить!
Група інформації та комунікації Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.