Новини Золочівщини
15:54, 31 грудня 2014
1466
0

Випуск військовослужбовців

Випуск військовослужбовців
Admin
Фото: НУС

24 грудня у Навчальному центрі Національної гвардії України вкотре відбувся випуск військовослужбовців. Із успішним закінченням навчання вітав випускників начальник Навчального центру Національної гвардії України, полковник Михайло Кулик:

– Військовослужбовці, які проходили навчання у нашому Навчальному центрі є професіоналами військової справи. У нелегкий для держави час ви обрали свій шлях служіння Україні. Переконаний, що свій шлях пройдете мужньо, проявите при потребі патріотизм та професіоналізм. Завжди пам‘ятайте, що ви стоїте на захисті інтересів українського народу, поважайте свій народ, свою державу, свої національні символи – прапор, Державний гімн України. Божого Вам благословення, миру і благополуччя нашій державі.

Наголосивши, що лише глибокі знання і відмінна професійна підготовка стануть помічниками військовим у службі, полковник Михайло Кулик вручив відмінникам посвідчення про успішне завершення навчання.

Також до військовослужбовців звернувся заступник міського голови Олег Сидорович та ветеран військової служби Іван Вархола. Поблагословив на добру службу на благо українського народу випускників отець Андрій Кулицький, який сам виїжджав із військовими у зону проведення АТО.

На завершення урочистих заходів військовослужбовці традиційно пройшлись урочистим маршем. Відмінники навчання залишили про себе пам‘ять для Навчального центру Національної гвардії України – спільну світлину біля Меморіалу слави.

Усі ці мужні чоловіки та жінки, які у цей день закінчили навчання, невдовзі стануть на захист українського народу.

Леся ГОРГОТА

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.