Новини Золочівщини
11:57, 30 березня 2018
980
2

Випуск інструкторів бойової підготовки

Випуск інструкторів бойової підготовки
Gazeta
Фото: НУС
У Навчальному центрі Національної гвардії України відбулись урочисті заходи з нагоди закінчення навчального періоду та випуску інструкторів бойової підготовки другого рівня.
Після успішного складання іспитів, на яких комісія Головного управління на чолі з генерал-майором Олегом Гарчу, протягом двох днів, перевіряла рівень теоретичної і практичної підготовки військовослужбовців, відбувся урочистий випуск інструкторів бойової підготовки другого рівня.
Церемонія проходила на території музею-заповідника «Золочівський замок», історія якого налічує багато століть, уособлює собою незламність духу та символізує поєднання поколінь.
Заходи розпочались із вшанування хвилиною мовчання побратимів, які віддали своє життя відстоюючи незалежність та цілісність Батьківщини на східних рубежах нашої держави.
Начальник управління бойової та спеціальної підготовки Головного управління Національної гвардії України генерал-майор Олег Гарчу в своїй промові звернувся до особового складу: «Сучасна зброя та техніка стає більш досконалою та потребує відповідного професійного рівня кожного з Вас. У Вашій особі Україна повинна мати фахівців, які ефективно готуватимуть професіоналів для підрозділів Національної гвардії України».
Після оголошення наказу про затвердження результатів іспитів кращим інструкторам начальник Навчального центру НГУ полковник Михайло Кулик вручив грамоти. А генерал-майор Олег Гарчу, особисто, привітав лейтенанта Сергія Чорного з отриманням чергового військового звання «старший лейтенант».
До привітальних слів приєднались голова Золочівської райдержадміністрації Володимир Недзельський, секретар Золочівської міської ради Олег Сидорович та ветеран Навчального центру полковник у відставці Євген Авескулов.
З Божим благословенням до випускників звернулись військові капелани Навчального центру о. Андрій Кулицький, о. Юрій Галабуда та представник духовенства Золочівщини о. Василь Проць. У їхніх словах прозвучали найкращі побажання на подальшу службу та життя, а після спільної молитви отці окропили усіх присутніх свяченою водою.
На завершення урочистостей військовий оркестр привітав інструкторів виконанням пісні «Національна гвардія».
По закінченню навчання у інструкторів залишаться радісні та хвилюючі спогади від виснажливого чергового етапу випробувань.
Група інформації та комунікації
Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (2)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.