Новини Золочівщини
13:49, 06 квітня 2016
1016
0

У Навчальному центрі - перший випуск роти оперативного призначення

У Навчальному центрі - перший випуск роти оперативного призначення
Gazeta
Фото: НУС
У Навчальному центрі Національної гвардії України відбувся урочистий мітинг з нагоди закінчення навчання роти оперативного призначення військової частини 3028.
Майже два місяці гвардійці відпрацьовували програму навчання за чотирма напрямками: тактичний, вогневий, фізичний та напрямок бойового забезпечення. Протягом цього періоду військовослужбовці здобули великий об’єм знань та вмінь, що в подальшому допоможуть їм у виконанні службово-бойових завдань.
У своїй привітальній промові з нагоди випуску начальник Навчального центру полковник Михайло Кулик зазначив: «У Вашій особі Україна повинна мати фахівців, які ефективно гарантують спокій людей і бережуть мир в країні. Ваш основний обов’язок – безпека держави. Переконаний, що Ви докладете всі зусилля, службовий і професійний досвід, щоб високе звання воїна-гвардійця слугувало підвищенню авторитету Національної гвардії у суспільстві, розвитку добробуту в Україні».
За результатами навчань більшій половині військовослужбовців вручили сертифікати про закінчення курсу підготовки підрозділів оперативного призначення в Навчальному центрі НГУ, які в подальшому виконуватимуть обов’язки інструкторів у своїй військовій частині.
Також начальник Навчального центру НГУ подякував інструкторам із центру підготовки «Патріот» за плідну працю у підготовці військовослужбовців роти оперативного призначення та вручив їм грамоти.
До привітань приєднався начальник військової освіти та наукової роботи відділу планування та аналітичної роботи управління бойової та спеціальної підготовки підполковник Олег Вітик: «Вітаю вас з успішним завершенням цього пілотного проекту. Вам було нелегко, але я впевнений, що набуті знання та навички допоможуть вам у якісній підготовці гвардійців у вашій військовій частині».
Від імені ветеранської організації Навчального центру до військовослужбовців з привітальним словом звернувся полковник у відставці Іван Купинка.
Від духовенства Золочівщини з Божим благословенням до випускників звернулись отець Михайло Сукмановський та отець Андрій Кулицький. У їх словах прозвучали лише найкращі побажання на подальшу службу та життя.  
Святкового настрою додало оголошення наказу командувача Національної гвардії України про присвоєння військовослужбовцям Навчального центру чергових військових звань. Підполковник Олег Вітик привітав офіцерів та урочисто вручив їм погони.

Роман Сидорович,
 майор
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.