Новини Золочівщини, Львівщина
13:25, 23 березня 2018
814
1

Читати, щоб любити увесь світ

Читати, щоб любити увесь світ
Gazeta
Фото: НУС
20 березня – обласний  день читання, подія, що стала доброю традицією. В  цей день ми вкотре пригадуємо, що читання – це один з найважливіших пріоритетів людини, що формує здібну, творчу особистість, яка спроможна до самореалізації та самовдосконалення.
До загальнообласного дня читання, який цьогоріч присвячений творчості видатного педагога, доброї та чуйної людини, автора, який написав більше 1500 творів для дітей В. Сухомлинського, бібліотекарі районної бібліотеки для дітей Н. П. Кобзар та Л. Я. Гнип організували для учнів 3 класу ЗОШ І-Ш ст. № 3 (класний керівник А. Л. Любинецька) літературну мозаїку, присвячену творчості В.Сухомлинського, а також прочитали для них декілька творів із книжки «Вогнегривий коник». Учні з цікавістю слухали «Говорити без дозволу не треба», «Прогаяний день», «Хто найкращий майстер на землі» –  мудрі та повчальні оповідання, що розповідають слухачам про магічну силу доброти і чуйності, пробуджують бажання захистити слабшого, допомогти старшим, відповідати за свої вчинки. Разом з тим, учні з радістю взяли активну участь у проведені заходу, декламуючи вірші про книги.
Читання творів таких непересічних постатей української літератури як Василь Сухомлинський демонструє для дітей усю простоту складних, на перший погляд, ситуацій, велику доброту та любов до всього світу. Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.



Надія КОБЗАР
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (1)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.