Новини Золочівщини
10:58, 02 березня 2018
740
0

Комплектування резервістами

Комплектування резервістами
Gazeta
Фото: НУС
Під керівництвом радника командувача НГУ опрацьовано питання комплектування резервістами у Навчальному центрі
Актуальним питанням сьогодення є перебування у резерві підготовленого особового складу, який готовий в будь-який час стати на захист Батьківщини. Все більше і більше осіб погоджуються підписувати контракт з командирами військових частин про проходження служби у військовому резерві.
Радник командувача НГУ генерал-майор Юрій Потомський під час роботи в Навчальному центрі провів заслуховування робочої групи по комплектуванню підрозділів резерву.
В ході даного заходу опрацьовано результати роботи офіцерського складу військової частини, який відповідає за напрямок діяльності щодо набору, обліку та підготовки резервістів НГУ.
Окрім цього приділялась увага на забезпечення підрозділів резерву матеріально-технічними засобами.
Радник командувача НГУ надав допомогу та практичні рекомендації щодо обліку та переміщення резервістів за територіальним принципом.
Слід зазначити, що переважна більшість резервістів, яка вже входить у склад підрозділів резерву Навчального центру проходила службу у Національній гвардії України та має досвід участі в зоні АТО.
В Навчальному центрі створені всі умови для комплектування та підготовки до виконання завдань НГУ резервістів, і робота в даному напрямку продовжується.
Група інформації
та комунікації Навчального центру НГУ
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.