Новини Золочівщини
12:29, 09 лютого 2016
1308
0

Визначено шляхи вирішення проблемних питань

Визначено шляхи вирішення проблемних питань
Gazeta
Фото: НУС
Навчальний центр НГУ відвідав командувач Національної гвардії України.
Генерал-лейтенант Юрій Аллеров ознайомився із пілотним проектом, що започаткований у Навчальному центрі НГУ, метою якого є підготовка оперативних підрозділів Національної гвардії України відповідно до стандартів країн НАТО.

Під час перебування у Навчальному центрі він провів зустріч із командуванням, інструкторами Навчального центру, які передають курсантам досвід, набутий у боях та в ході навчань за різними міжнародними програмами. Під час спілкування Командувач НГУ ознайомився із програмою навчання підрозділів оперативного призначення, оглянув матеріально-технічну базу, що використовується на заняттях з тактичної, вогневої, інженерної та медичної підготовки.
Перебуваючи на військовому стрільбищі Навчального центру, в ході проведення практичних занять очільник Нацгвардії перевірив організацію навчання та рівень підготовки курсантів. Вислухавши проблемні питання, Командувач НГУ визначив шляхи їх вирішення, встановив чіткі терміни виконання.
Оглядаючи навчальну матеріально-технічну базу Навчального центру, генерал-лейтенант Юрій Аллеров особисто перевірив роботу штабу підрозділу, яка організована за стандартами НАТО та порядок використання у навчанні сучасних тренажерних комплексів.
Очільник Нацгвардії генерал-лейтенант Юрій Аллеров та начальник Навчального центру, полковник Михайло Кулик зустрілись із міським головою Золочева Ігорем Гриньківим і начальником Золочівського відділу Національної поліції, підполковником Андрієм Мархонем. У ході розмови визначені шляхи співправці Національної гвардії та міської влади щодо вирішення питання забезпечення житлом військовослужбовців НГУ і членів їхніх сімей.
На завершення свого перебування командувач НГУ надав вказівки щодо корегування програм навчання, вдосконалення навчальної бази та започаткування в Навчальному центрі пілотного проекту інституту сержанта.
Майор Роман Сидорович
Фото автора
Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.