Новини Золочівщини
10:44, 02 березня 2018
1070
0

«Стоднівка» – традиційний бал випускників

«Стоднівка» – традиційний бал випускників
Gazeta
Фото: НУС
З року в рік випускники Львівської правничої гімназії готуються, щоб здивувати рідних та друзів неперевершеними танцями і піснями під час проведення традиційного балу випускників «Стоднівки». 17 лютого, за 100 днів до завершення навчального року, у актовій залі Львівського державного університету внутрішніх справ у вишуканих сукнях дівчата кружляли у ніжному вальсі, а юнаки усю свою галантність проявили в урочистому полонезі. У залі панувала атмосфера урочистості і краси, космосу і казки, гімназисти дякували вчителям та батькам, і ці слова вдячності були взаємними.
«Львівська правнича гімназія це не просто навчальний заклад – це спосіб життя – яскравий, мудрий і творчий, тож пронесіть через усе своє життя. Хочеться побажати вам, щоб такі чудові дні як сьогодні ще не раз повторювались у вашому житті. Добра вам, любові, впевнена, що кожен із вас стане успішною людиною!», – привітала одинадцятикласників директор гімназії Ореста Теодозіївна Савчак.
Ідею свята було запозичено у польських колег, які не святкують закінчення школи так, як роблять це у нас, проте святкують 100 днів до закінчення навчального року – «стоднівки». У Львівській правничій гімназії це дійство вперше втілено в 2007 році.
Батьки подякували вчителям за те, що зуміли створити умови, в яких учні мають можливість розвиватися й зростати гармонійно, всебічно, не тільки розумово, а й духовно і емоційно, а випускникам побажали вдалого завершення навчального року.
«Бажаємо вам, щоб емоції від сьогоднішнього свята залишились у вашій пам’яті, про друзів, вчителів, батьків, які завжди поруч з вами, про Львівську правничу гімназію».
Мар'яна БОЙКО
Фото автора

Ctrl
Enter
Помітили помИлку
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter
Коментувати (0)
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.